Reviews

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 201 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Anoniem05 Apr 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Schitterende ligging.

B. van Hees25 Mar 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

In de besteklade zaten vele zilvervisjes, het lade en pannenblok konden we dus meteen helemaal schoonmaken. De kleding die we hadden meegenomen, heeft tijdens ons verblijf in de kasten gehangen, toen we thuis de kleding uit de koffer wilde halen kwamen we diverse motten tegen. De sensor op de toegangsdeur bij de entree van het gebouw weigert regelmatig, soms moet je meer dan 10 maal je kaartvoor de sensor houden. Dit is de tweede keer dat we een appartement hebben gehuurd, beide keren no 33, volgens mij is een goede schoonmaak beurt wel nodig, vette deuren, optafel lak eraf.

Anoniem18 Mar 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Mooi compleet appartement in het centrum van Domburg. Heerlijk ruime kamers van alle gemakken voorzien.


De enige opmerking betere informatie wat betreft afval en misschien huisregels als wat moet er gebeuren met vuile was en bedden.

Anoniem08 Mar 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Hoe kan het dat er geen ramen in het appartement van de wijngaerde zitten? Onvoorstelbaar. Daarnaast erg gehorig: 2x timmeren en boren sochtends vroeg en buren hoorden we te goed. En lichtinstallatie appartement zoent heel erg.

Anoniem25 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Het stond aangegeven maar de werrkzaamheden aan de weg, gaven wat ongemak. Vervelend dat er per appartement maar 1 auto in de parkeergarage kan. Bij het zwembad parkeren is geen goede optie.

Anoniem25 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak
Zwembad

wij verbleven dit jaar voor het eerst in appartement Wijngaerde. Heel fijn appartement, auto parkeren onder het appartement en dit midden in het centrum. Het was alleen erg jammer dat er onder het appartement een verbouwing gaande was, s ochtends vroeg begonnen ze al met boren en timmeren. Wij waren wel geinformeerd over de herinrichting van de bestrating buiten maar helaas niet van de verbouwing onder ons. Uitslapen zat er helaas niet bij.

Anoniem24 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

We hebben het er fijn naar ons zin gehad. Het was een ruim appartement alleen de zitbanken waren niet comfortabel voor 2 weken verblijf wat jammer was en er was geen voorziening om een cd af te spelen. Ook viel ons verblijf midden in een verbouwing aan het straatgedeelte waar we best last van de herrie hebben gehad doordeweeks. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Stephanie Prag20 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Wir haben unseren Aufenthalt in der Residence zum zweiten Mal sehr genossen. Die Lage der Wohnung ist super und trotzdem ruhig gewesen. Die Gro?z?gigkeit und die Sauberkeit waren sehr gut. Toll, dass man direkt von der Tiefgarage mit dem Aufzug zur Wohnung kommt, was bei viel Gep?ck sehr angenehm ist. Die K?che ist zweckm??ig eingerichtet und man sollte sich, wenn man denn kochen m?chte, ein Gew?rzsortiment von zu Hause mitbringen, denn es ist nichts vorhanden. In zwei von drei Schlafzimmern war ein wirklich sehr kleiner Kleiderschrank. Die Bedienungsanleitungen f?r Heizung und Infrarotsauna sollten auch auf Deutsch vorhanden sein. Wir h?tten aber auch Hilfe ?ber die Rezeption erhalten k?nnen. Wir kommen wieder!

Albert Rietberg16 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak
Zwembad

Hierbij onze ervaringen na ons verblijf in Appartement Wijngaerde te Domburg Nr.33
1. Zitkamerlamp : een van de kaarslampjes schemerlamp is kapot
2. Instructie CV installatie klopt niet met aanwezige afstandsbediening : Honeywell is geen Remeha app.
3. Ontluchtingsraampjes woon- en slaapgelegenheid ontbreken
4. Douchecel bodem gevaarlijk glad, handgrepen ontbreken
5. TV slaapkamer : NPO 1, 2 en 3 onbereikbaar
6. Beschrijving Magnetron ontbreekt
7. Deuren (WC oa) sluiten niet in slot
8. Viltjes onder stoelen en tafelkrukjes ontbreken (hinderlijk voor boven- en onderburen)
9. Kamerverlichting leeshoek onvoldoende
10. WF-instelling werkte niet correct
11. Luchtafzuiging en CV gasketel maken s nachts veel hinderlijk gezoem
12. Instellen van de kookplaat weigert regelmatig

Anoniem05 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak