Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 66 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Onderhoud
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8.8

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 februari 2024

Zoals al eerder vermeld, prachtig appartement. We zijn al eerder op Residence Wijngaerden geweest.
Maar de rioollucht was niet fijn. Toen we maandag aankwamen, rook het naar chloor. Prima, waarschijnlijk gebruikt op badkamer en toilet. De dag erna begon de stank. Door de ventilatie in hoge stand te zetten en een aantal keren per dag de kranen van de douche en het bad te laten lopen, was het vol te houden en hebben we het tussendoor niet gemeld.
Wilden dit wel achteraf doorgeven dat hier iets aan gedaan moest worden. Toen we de technisch medewerker vrijdag bij ons vertrek zagen, hebben we het alvast tegen hem verteld. En dat je dan hoort, oh, dat is een bekend probleem, viel bij ons verkeerd. Residence Wijngaerde zien wij als een kwalitatief hoog vakantieverblijf. Dan verwachten wij dit niet.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Auke De Jongh
Datum: 29 januari 2024

Excellente vakantielocatie vlakbij zee, duinen en dorp

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 januari 2024

helemaal top

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2024

Geweldig appartement heel gezellig .
Jammer dat mijn slaapkamer zo koud was , de vloerverwarming werkte niet .
En jammer dat er niet een extra toilet in zat .
Maar voor de rest alles goed voor elkaar !

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 januari 2024

Altijd genieten om in Domburg in dit appartement aan voorzijde te zijn.

We hoorden wat gerommel snachts en hebben dit gemeld. Technische dienst kwam snel. Vonden niet de reden en schakelden direct een andere expert in. Ook deze kwam snel.
Supergoede service. Top.
Ik kom graag snel weer terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 december 2023

Ik wil wel graag meegeven dat de hoeveelheid geurspray waarmee ons appartement was ondergespoten niet normaal was. Ik heb astma en heb de eerste nacht daar heel veel last van gehad

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2023
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: D.A.R. Falize
Datum: 01 december 2023

Alweer niet schoon
Code deed het maar 2 dagen, heb dit zelf moeten oplossen met hof van domburg
Appartement en complex zijn toe aan onderhoud

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.