Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 398 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We zijn reeds vele malen in dit complex geweest maar je ziet dat er toch wel wat onderhoud nodig is. Linoleum ligt op plaatsen los, kitranden in natte ruimtes niet meer mooi schoon, magnetron niet meer mooi schoon en het meest irritant zijn de slechte bedden, eigenlijk kan dit echt niet meer. Als je nog geen rugklachten hebt, dan krijg je ze hier wel. Gezien de prijsklasse waarin dit complex zich bevindt, mag dit eigenlijk niet voorkomen. Matrassen hadden al lang vervangen moeten worden.

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

in voorafgaande vragen al beschreven

Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Hans Van Santen
Datum: 11 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtig appartement op een prachtige locatie en ook nog eens prachtig weer gehad.
Tip: ontbijten in de brasserie zou een mooie extra zijn, alhoewel bakker Bliek heerlijk brood bakte :-)

Naam: A V
Datum: 11 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben 2 weken in residence Wijngaerde gezeten in app 59. Dit is een bordeaux wellness appartement waarbij GEEN ramen open kunnen. Dit hebben we nergens in de door roompot verstrekte info terug kunnen vinden. Ondanks dat het appartement, net als de locatie, geweldig is is het niet kunnen openen van ramen voor ons de reden om niet meer voor resicence Wijngaerde te kiezen.
Nog 1 klein ding; het is super fijn dat er een wasmachine en droger aanwezig zijn maar het ontbreken van een strijkplank en strijkijzer is dan weer jammer

Naam: Leendert Rasser
Datum: 04 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zeer mooie woning, goede ligging met prachtig terras. Een principiële opmerking: de ramen in de slaapkamers kunnen niet geopend worden. Voor Hollanders is dat zeer vreemd.

Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prachtig appartement met dito uitzicht!

Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De lokatie is perfect. Prijs wat aan de dure kant. Maar je krijgt wel een complete mooie nette woning met alle benodigdheden. Dit was ons 3e verblijf in Residence Wijngaerde. Wij willen altijd graag dezelfde luxe als thuis, dat is vakantie. En dan dat mooie Domburg, alles bij elkaar, geweldig. Kom graag nog een keer terug. Groetjes uit Deventer, Guus en Linda van Gumster

Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi appartement en geweldige ligging

Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Overweeg bij verblijf van meerdere weken een tussenschoonmaak en wissel bedlinnen en handdoeken (vooral keuken)
Inventaris in deze keuken beperkt in hoeveelheid servies en keukenapparatuur, Senseo niet op zijn plaats in een appartement als deze

<