Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 453 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke vakantie aan zee

Naam: Rien Keij
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Marc Vanroy
Datum: 22 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Veel lawaai, maar zoals ik reeds vermelde vermoedelijk door de ligging van het appartement

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was onze eerste Roompot-ervaring, en niet zon typische gezien we in Residentie Wijngaerde Domburg verbleven. Maar als die een referentie mag zijn voor de manier waarop jullie alles aanpakken, dan was het top!
We hebben we een bezoekje gebracht aan het park verderop in Domburg (ter hoogte van de golf) en daar zag alles er ook heel netjes en gezellig uit!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Residence Wijngaerde blijft een topper!!!!!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

appartement was zeer mooi en zeer goed gelegen.
enkel de lift hebben we het hele weekend niet kunnen gebruiken en hebben met de honden de trap moeten nemen, de liftdeur wil maar niet toe blijven om de vertrekken. Je moet echt een paar minuten stokstijf blijven stil staan eer je kon vertrekken. En metertje van het water tikte enorm in het appartement. overdag geen probleem maar als je in je bed ligt is dit wel een storend geluid. vermoed dat metertje van het water stuk is.
Voor de rest super mooi en leuk appartement.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een topappartement .
Jammer dat de ramen op de slaapkamers niet open konden .
Voor de rest alles prima .

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Bij aankomst was het wouwww!! Wat een mooi en ruim appartement. Het was er schoon en zag er netjes uit. Ook heel handig met de deur-codes, geen sleutel nodig. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Ook de zee lag op korte afstand van het appartement! We willen zeker een keer terug komen!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super vakantie gehad.
Tips:
1. overweeg op dag 1 of 2 te vragen via mail of alles naar wens is. Dan hadden we onderhoudstips gegeven, die dan in te plannen zijn voor volgende gasten ontvangen worden.
2. Wij vinden de inrichting wat ongezellig. De eethoek meubels zijn goed, maar vrij typisch vakantiepark. We vinden dat minder passend bij het luxe appartement Residence Wijngaerde.
3. Een handdoekhaak in de badkamer bij de wastafel zou fijn zijn.
4. Meer zeepjes, zodat bij iedere wastafel zeep beschikbaar is, zou fijn zijn. Net als een klein gastenhanddoekje. Zeker in Corona tijd.
Het zijn kleine puntjes ter verbetering. We waren er voor de 2e keer en hebben wederom enorm genoten. Prijzig, maar super locatie, ruim en rolstoel toegankelijk. Bedankt!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik was best tevreden behoudens mileu zijn er nog makkelijke verbeter punten. En de keurings datum van de lift was vervallen en de hoofdentree deur mocht wat geruislozer dicht gaan, dit zeker in de avond en nacht zeer hinderlijk.

<