Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Gasten van Résidence Wijngaerde kunnen hun auto parkeren in de parkeergarage bij het nummer overeenkomstig met het appartement nummer. Het is niet toegestaan om je auto op een andere parkeerplaats dan het overeenkomstig appartement nummer te plaatsen.

Bezoekers van Résidence Wijngaerde kunnen gratis parkeren bij het subtropisch zwemparadijs De Parel aan de Babelweg 2, 4357 BT te Domburg.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post betalen bij de receptie van Vakantiepark Hof Domburg aan de Schelpweg 7, 4357 RD in Domburg. 

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie van vakantiepark Hof Domburg.

Faciliteiten

Als gast van Résidence Wijngaerde kan je gebruikmaken van de faciliteiten op vakantiepark Hof Domburg en kan je gratis gebruikmaken van de sport- en animatie activiteiten op dit park.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Résidence Wijngaerde hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Parel op vakantiepark Hof Domburg aan de Babelweg 2, 4357 BT te Domburg. Je kunt bij de ingang van De Parel tijdens openingsuren met de uitgeschreven voucher je toegangskaarten verkrijgen. Deze voucher ontvang je wanneer je bij de receptie incheckt, is geldig tijdens je verblijfsperiode en wordt slechts éénmalig verstrekt. Je toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig. Op vertoon van de uitgeschreven voucher krijg je een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein van De Parel.

Aankomst

Op de dag van aankomst verwelkomen wij je graag op de receptie van vakantiepark Hof Domburg (Schelpweg 7, 4357 RD in Domburg). Hier kan je de Keycards voor je appartement in Résidence Wijngaerde ophalen.

Aanreizen kan op vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en maandag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Tussen deze tijden kan je je Keycard ophalen aan de receptie van vakantiepark Hof Domburg. Als je een early check-in heeft gereserveerd kan je vanaf 12.00 uur je keycards afhalen. Kom je aan na sluitingstijd van de receptie, dan kan je op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur terecht bij de receptie van Vrijetijdscentrum De Parel (Babelweg 2, 4357 BT in Domburg).

Een verblijf op Résidence Wijngaerde is inclusief servicepakket. Dit pakket bestaat uit schoonmaak van je vakantieverblijf, bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst.

De keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de entree
  • toegang tot het appartement
  • toegang tot de parkeergarage (1 per verblijf)
  • legitimatie in het complex


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk de parkreceptie van Hof Domburg op de hoogte te stellen. Bij verlies of diefstal zal een bedrag van € 15,- per kaart op je waarborg worden ingehouden.

Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto, of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogeljk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de achterzijde van de televisie.

Vertrek

Op je vertrekdag dien je je appartement vóór 10.00 uur te verlaten. Wij verzoeken je vriendelijk zelf je vaatwasser te legen en je afval weg te gooien. De keycard dien je in de brievenbus aan de gevel van het appartementencomplex te deponeren. Wanneer wij de keycard niet terug ontvangen zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 15,- van de door jouw betaalde borgsom in te houden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<