Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Gasten van Résidence Wijngaerde kunnen hun auto parkeren in de parkeergarage bij het nummer overeenkomstig met het appartement nummer. Het is niet toegestaan om je auto op een andere parkeerplaats dan het overeenkomstig appartement nummer te plaatsen.

Bezoekers van Résidence Wijngaerde kunnen gratis parkeren bij het zwemparadijs De Parel aan  Babelweg 2, 4357 BT te Domburg.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst bij het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post betalen bij het Service point van Hof Domburg aan de Schelpweg 7, 4357 RD in Domburg. 

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? De volgende bushaltes vind je in de buurt van Résidence Wijngaerde:

  • Halte Schuitvlotstraat, Domburg – 83 m
  • Halte Markt, Domburg – 180 m
  • Halte Villapark, Domburg – 250 m  

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point van Hof Domburg.

Faciliteiten

Als gast van Résidence Wijngaerde kan je gebruikmaken van de faciliteiten op Hof Domburg en deelnemen aan de activiteiten op dit park.

Toegang zwemparadijs

Alle gasten van Résidence Wijngaerde hebben gratis toegang tot zwemparadijs De Parel op Hof Domburg aan de Babelweg 2, 4357 BT te Domburg. Je kunt bij de ingang van De Parel tijdens openingsuren met een voucher je toegangskaarten verkrijgen. Deze voucher ligt klaar in je vakantieverblijf, is geldig tijdens je verblijfsperiode en wordt slechts éénmalig verstrekt. Je toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig. Op vertoon van de voucher krijg je een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein van De Parel.

Aankomst

Enkele dagen voor aankomst ontvang je een e-mail met daarin jouw persoonlijke pincode. Met deze pincode kun je op de dag van aankomst de deur van jouw vakantieverblijf vanaf 16.00 uur openen. Je kunt op dit park ook gebruikmaken van de digitale sleutel in de Roompot app. Geen code ontvangen? Dan mag je je melden bij het Service point van Hof Domburg (Schelpweg 7, 4357 RD in Domburg). Na sluitingstijd van het Service point kun je op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur terecht bij de servicebalie van Vrijetijdscentrum De Parel (Babelweg 2, 4357 BT in Domburg).

Als je een early check-in hebt gereserveerd kan je vanaf 12.00 uur je pincode gebruiken om de deur van je vakantieverblijf te openen.

Een verblijf op Résidence Wijngaerde is inclusief servicepakket. Dit pakket bestaat uit schoonmaak van je vakantieverblijf, bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de achterzijde van de televisie.

Vertrek

Op je vertrekdag dien je je appartement vóór 10.00 uur te verlaten. Wij verzoeken je vriendelijk zelf je vaatwasser te legen en je afval weg te gooien. De zwembadkaartjes dien je in de brievenbus aan de gevel van het appartementencomplex te deponeren.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.