Appartementen

Champagne Wellness 6 is een zeer ruim 6-persoons penthouse met uitzicht op het dorpsplein. Via de hal bereikt u de royale woonkamer met o.a. Smart-televisie en moderne open keuken. Het penthouse heeft drie ruime slaapkamers.

vanaf € 611,-*

Appartement Champagne 4 is een ruim appartement voor 4 personen. Via de hal bereikt u de ruime woonkamer met o.a. televisie en cd-speler/soundbar. De moderne open keuken beschikt over een combimagnetron, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker. 

vanaf € 557,-*

Appartement Hermitage Wellness is een zeer ruim 4-persoons appartement met hoekligging. Via de hal bereikt u de royale woonkamer met o.a. televisie en cd/dvd-speler. De moderne open keuken met kookeiland en bargedeelte beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker.

vanaf € 441,-*

Appartement Bordeaux Comfort is een ruim appartement met hoekligging voor 4 personen. Via de hal bereikt u de woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker.

vanaf € 421,-*

Appartement Champagne is een ruim appartement voor 6 personen. Via de hal bereikt u de royale woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken met kookeiland en bargedeelte beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker. 

vanaf € 585,-*

Appartement Pomerol Wellness is een zeer ruim appartement voor 4 personen. Via de hal bereikt u de royale woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken met kookeiland en bargedeelte beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker.

vanaf € 508,-*

Appartement Bordeaux Wellness is een ruim appartement met hoekligging voor 4 personen. Via de hal bereikt u de woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker.

vanaf € 443,-*

Appartement Medoc Wellness is een ruim appartement voor 6 personen. Via de hal bereikt u de royale woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker.

vanaf € 529,-*

Appartement Bordeaux is een ruim 4-persoons appartement. Via de hal bereikt u de woonkamer met o.a. televisie en soundbar. De moderne open keuken beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, koelvriescombinatie, koffiepadapparaat en waterkoker. 

vanaf € 399,-*

*Exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huisdieren: In enkele accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Indien u een huisdier meebrengt betaalt u € 5,- per huisdier per nacht. Per appartement zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.