Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14.999 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Dirk Temmerman
Datum: 22 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Zeer fijn , enig minpunt is de wifiverbinding ( zo goed als onbestaande )

Naam: Anoniem
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We zijn al verschillende jaren in hof Domburg geweest. Eerder met mijn vriendin en onze echtgenoten. Dit jaar helaas zonder onze mannen die beiden in 5 weken tijd zijn overleden. Toch blijven wij terug komen zolang de beurs het toelaat.

Naam: Dineke Roseboom Zwerus
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Genoten van t verblijf, jammer dat zwembad al vroeg dicht is, de tuin bij t zwembad is wat verwaarloosd?
Bed erg dicht op muur, ik kon nauwelijks uitstappen
De zgn kinderkrs erg krap voor zoon van 1.90
Een ligbed in tuin zou fijn zijn en de aankleding van t huisje voor en achter tuin erg saai en tikkie onverzorgd, geen mopperen hoor, maar t viel ons op
Inventaris huisje top, fijne grote handdoeken
Badkr kastje fijn met alle losse bakjes en zo, toilet bril wat smoezelig door ouderdom want wel schoon

Naam: J. Theunissen
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

We hebben geweldig genoten heerlijk dicht bij het strand en het dorp op een steenworp afstand.
Wij hadden een kampeerplaats met privé sanitair wat we als zeer prettig en luxe hebben ervaren.
De sfeer op de camping is ook heel gemoedelijk en prettig.
Een klein minpuntje is dat er in het wegdek in de bocht vanaf de plaatsen 252 enz nog steeds een heel groot gat is en dat is niet echt fijn om doorheen te rijden , hier hadden we vorig jaar ook een melding van gemaakt dus hoopten dat dit inmiddels al opgevuld zou zijn.

Naam: Linda
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een fijn verblijf gehad. Dit was grotendeels ook wel te danken aan het fantastische weer.
Supermarkt vonden wij duur waardoor wij naar de in het dorp gelegen supermarkt zijn geweest . mooie omgeving op een goede loopafstand van het strand. openingstijden van zowel horeca, zwembad en supermarkt mogen wel iets ruimer.

Naam: Julien Lekens
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

grondige poetsbeurt minimaal één keer per maand is een absolute vereiste. Als er zilvervisjes met bijhorend motjes s avonds op je rug kruipen als je in de zetel zit is dit verre van aangenaam en is tevens het bewijs van de noodzaak van grondige poetsbeurten. Men moet het personeel voldoende tijd geven om alles te checken. Er waren ook bloedvlekken voor het toilet op de vloer. Alle vuilemmertjes waren ook niet leeg. Stofnest onder het meubilair met bijhorende spinnen.
Ook na extra poetsbeurt was dit niet helemaal verholpen.
Dit hebben wij op de dertig jaar die wij komen nog niet meegemaakt.
Om met een positieve noot te eindigen: Positief zijn de aanpassingen in de badkamers.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Dit was de 3e keer dat ik in Hof van Domburg een weekend doorbracht en zullen er vast nog meer komen. Geweldige ligging van het park icm met nette, schone en ruime chalet. We hebben weer een geweldig weekend gehad

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Dennis
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Joep Cortvriend
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Verblijf met leuke accommodatie. Wel staan de tenten redelijk dicht op elkaar, maar stoorde ik me niet aan. Zwembad wat verouderd. Maar animatie voor de kinderen erg leuk. Eten restaurant duurde erg lang. Zeker 1 uur na bestellen en kwaliteit was slecht. Ook de snackbar had een lange wachttijd. Voor de rest was de vakantie top!

<