Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 184 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 184 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 mei 2024

We zaten niet op het park, maar in Wijngaarde. Is prima bevallen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Albert van Klinken
Datum: 17 mei 2024

prima appartement komen er al jaren schoon mooie ligging top

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 april 2024

Goed mooi en schoon , en centrale ligging

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 maart 2024

Was erg geweldig!. Alles zag er goed uit bij aankomst. Erg genoten van de locatie dicht bij de zee en alle luxe accessoires in het appartement! Ik zou dit zeker aanbevelen bij kennissen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Verblijf was prima maar de code had ook telefonisch doorgegeven kunnen worden .

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    3
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024

Komen zeker terug nazr Wijngaerde.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

We waren blij verrast dat wijngaerde 33 nieuwe meubels heeft, heel mooi. Verder een hele fijne midweek voor de zoveelste keer in ons geliefde wijngaerde in domburg

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 maart 2024

Wij verbleven met 2 personen en 1 hond in Residence Wijngaerden (nr 55). Het was weer top! (Beddengoed, handdoeken, schoonmaak, parkeergarage etcetera)

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: V.J. van Velzen
Datum: 08 maart 2024

4 dagen lang werk aan mijn balkon

  • Algehele verblijf
    3
  • Gastvrijheid
    3
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: A.G.M. van den Bosch
Datum: 08 maart 2024

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in de wijngaerden.
Het was jammer dat de lift het enkele keren het niet deed.
Wij vragen ons af of het te maken kan hebben met het maken van nieuwe zonwering bij het restaurant onder de appartementen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.