Reviews

Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16.486 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn park, leuk gelegen in Domburg, park is netjes en goed onderhouden en veel rust, al het personeel waar je mee in contact komt is supervriendelijk en als er iets is, word je heel snel geholpen. Top!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen

Hadden een kort verblijf maar genoten enorm van de wellness De Parel. Top en super vriendelijk personeel👌

rating-pie

Naam: Miranda Zwekars
Datum: 29 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Had was een goed verblijf op het park alleen temperatuur van het zwembad was veel te koud had iets warmer gemogen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Voor de 3e maal dit park Hof van Domburg bezocht.
We hebben van een heerlijke midweek genoten in ons geliefde Domburg. Het was nog heerlijk rustig.
Wat er uit sprong was de ontbijtservice. Deze was uitstekend. Lekker genoten van onze vorstelijke ontbijtjes.
We komen dit najaar zeker terug..

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Wij zijn tevreden over dit park en vertellen het door aan familie en vrienden.

rating-pie

Naam: Marcel Beniest
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Gemoedelijk en klantvriendelijk

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super mooi en gezellig park.
Vriendelijk personeel.
Mooie omgeving, lekker gewandeld.

rating-pie

Naam: Jacomien Rijneveld
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Marc Van Den Driessche
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Een hele goede ervaring zowel wat het vakantiepark betreft als de chalet. Ook de samenwerking tussen onthaalpersoneel en technici verdient een pluim.
De ligging dichtbij de zee is een voltreffer