Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

We waren blij verrast dat wijngaerde 33 nieuwe meubels heeft, heel mooi. Verder een hele fijne midweek voor de zoveelste keer in ons geliefde wijngaerde in domburg

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 maart 2024

Wij verbleven met 2 personen en 1 hond in Residence Wijngaerden (nr 55). Het was weer top! (Beddengoed, handdoeken, schoonmaak, parkeergarage etcetera)

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: V.J. van Velzen
Datum: 08 maart 2024

4 dagen lang werk aan mijn balkon

  • Algehele verblijf
    3
  • Gastvrijheid
    3
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: A.G.M. van den Bosch
Datum: 08 maart 2024

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in de wijngaerden.
Het was jammer dat de lift het enkele keren het niet deed.
Wij vragen ons af of het te maken kan hebben met het maken van nieuwe zonwering bij het restaurant onder de appartementen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Joachim Domnick
Datum: 04 maart 2024

Goede appartementen op een centrale lokatie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

De ligging is prachtig .
Maar er waren wat mankementen in het appartement en de voordeur klemt .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Prima, appartement is erg groot voor 2 personen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 februari 2024

Zoals al eerder vermeld, prachtig appartement. We zijn al eerder op Residence Wijngaerden geweest.
Maar de rioollucht was niet fijn. Toen we maandag aankwamen, rook het naar chloor. Prima, waarschijnlijk gebruikt op badkamer en toilet. De dag erna begon de stank. Door de ventilatie in hoge stand te zetten en een aantal keren per dag de kranen van de douche en het bad te laten lopen, was het vol te houden en hebben we het tussendoor niet gemeld.
Wilden dit wel achteraf doorgeven dat hier iets aan gedaan moest worden. Toen we de technisch medewerker vrijdag bij ons vertrek zagen, hebben we het alvast tegen hem verteld. En dat je dan hoort, oh, dat is een bekend probleem, viel bij ons verkeerd. Residence Wijngaerde zien wij als een kwalitatief hoog vakantieverblijf. Dan verwachten wij dit niet.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Auke De Jongh
Datum: 29 januari 2024

Excellente vakantielocatie vlakbij zee, duinen en dorp

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.