Reviews

Anoniem18 Mar 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Mooi compleet appartement in het centrum van Domburg. Heerlijk ruime kamers van alle gemakken voorzien.


De enige opmerking betere informatie wat betreft afval en misschien huisregels als wat moet er gebeuren met vuile was en bedden.

Anoniem08 Mar 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Hoe kan het dat er geen ramen in het appartement van de wijngaerde zitten? Onvoorstelbaar. Daarnaast erg gehorig: 2x timmeren en boren sochtends vroeg en buren hoorden we te goed. En lichtinstallatie appartement zoent heel erg.

Anoniem25 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Het stond aangegeven maar de werrkzaamheden aan de weg, gaven wat ongemak. Vervelend dat er per appartement maar 1 auto in de parkeergarage kan. Bij het zwembad parkeren is geen goede optie.

Anoniem25 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak
Zwembad

wij verbleven dit jaar voor het eerst in appartement Wijngaerde. Heel fijn appartement, auto parkeren onder het appartement en dit midden in het centrum. Het was alleen erg jammer dat er onder het appartement een verbouwing gaande was, s ochtends vroeg begonnen ze al met boren en timmeren. Wij waren wel geinformeerd over de herinrichting van de bestrating buiten maar helaas niet van de verbouwing onder ons. Uitslapen zat er helaas niet bij.

Anoniem24 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

We hebben het er fijn naar ons zin gehad. Het was een ruim appartement alleen de zitbanken waren niet comfortabel voor 2 weken verblijf wat jammer was en er was geen voorziening om een cd af te spelen. Ook viel ons verblijf midden in een verbouwing aan het straatgedeelte waar we best last van de herrie hebben gehad doordeweeks. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Stephanie Prag20 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Wir haben unseren Aufenthalt in der Residence zum zweiten Mal sehr genossen. Die Lage der Wohnung ist super und trotzdem ruhig gewesen. Die Großzügigkeit und die Sauberkeit waren sehr gut. Toll, dass man direkt von der Tiefgarage mit dem Aufzug zur Wohnung kommt, was bei viel Gepäck sehr angenehm ist. Die Küche ist zweckmäßig eingerichtet und man sollte sich, wenn man denn kochen möchte, ein Gewürzsortiment von zu Hause mitbringen, denn es ist nichts vorhanden. In zwei von drei Schlafzimmern war ein wirklich sehr kleiner Kleiderschrank. Die Bedienungsanleitungen für Heizung und Infrarotsauna sollten auch auf Deutsch vorhanden sein. Wir hätten aber auch Hilfe über die Rezeption erhalten können. Wir kommen wieder!

Albert Rietberg16 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak
Zwembad

Hierbij onze ervaringen na ons verblijf in Appartement Wijngaerde te Domburg Nr.33
1. Zitkamerlamp : een van de kaarslampjes schemerlamp is kapot
2. Instructie CV installatie klopt niet met aanwezige afstandsbediening : Honeywell is geen Remeha app.
3. Ontluchtingsraampjes woon- en slaapgelegenheid ontbreken
4. Douchecel bodem gevaarlijk glad, handgrepen ontbreken
5. TV slaapkamer : NPO 1, 2 en 3 onbereikbaar
6. Beschrijving Magnetron ontbreekt
7. Deuren (WC oa) sluiten niet in slot
8. Viltjes onder stoelen en tafelkrukjes ontbreken (hinderlijk voor boven- en onderburen)
9. Kamerverlichting leeshoek onvoldoende
10. WF-instelling werkte niet correct
11. Luchtafzuiging en CV gasketel maken s nachts veel hinderlijk gezoem
12. Instellen van de kookplaat weigert regelmatig

Anoniem05 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Henk Jan Bok05 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

keurig appartement wijngaarden in Domburg

Chris04 Feb 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Dat je niet in parkeer garage kan en je belt op Dat ze vertellen dat je terug moet waar je sleutel heb gehaald want pasje mag niet bij de telefoon
Geen Wi-Fi watt app gestuurd krijg antwoord terug staat in keukenkast. Niet te vinden
Weer een watts app gestuurd antwoord krijg je code werkt niet
Weer een app gestuurd moet de router stekker uit halen toen zag ik de code op de module staan een hele andere code die ze mijn stuurde
En vloeren waren niet schoon zelf nog schoongemaakt .
Al met al viel het tegen Jammer dat eerst moet schoon moet maken .Waar voor je moet betalen .

Met vriendelijke groet,
C van der Wal