Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Faciliteiten

De faciliteiten en diensten bij Résidence Wijngaerde garanderen een plezierig verblijf voor gasten. Zodra u heeft ingecheckt bij de receptie van Résidence Wijngaerde begint voor u de vakantie pas echt. Dit appartementencomplex beschikt over vele faciliteiten die zelfs de meest veeleisende gasten zullen overtuigen. Zo zijn er bijvoorbeeld kluisjes aanwezig, is er Wi-Fi in de openbare ruimtes en alle appartementen, kunt u gratis parkeren in de onderliggende parkeergarage en is er een lift die u gemakkelijk naar de gewenste verdieping brengt. Maar dit is nog niet alles: er zijn ook verschillende winkels in de buurt waar u heerlijk kunt winkelen en huisdieren zijn toegestaan in een aantal van de appartementen. Binnen een straal van drie kilometer is er een golfbaan te vinden, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van uw verblijf in Domburg.

Uw eigen strandhuisje

Ervaar het gemak van een eigen strandhuisje incl. 2 ligstoelen, 1 ligbed, windscherm, tafeltje & bankje, kastje, bezem en kapstok. Gemakkelijk bij te boeken bij een verblijf op Résidence Wijngaerde tussen half mei en half september.

Faciliteiten Hof Domburg

Als gast van Résidence Wijngaerde kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het nabijgelegen vakantiepark Hof Domburg en kunt u gratis gebruikmaken van de sport- en animatie activiteiten op dit park. Hier vindt u o.a. Wellness & Beauty De Parel, bowlingbanen en diverse restaurants. Ook zijn er verschillende squashbanen waar u gebruik van kunt maken. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt gratis toegang tot zwembad De Parel op Hof Domburg (op ca. 500 meter afstand). De toegangskaarten ontvangt u bij aankomst bij Résidence Wijngaerde.

<