Logeren aan zee – genieten aan de kust

Logeren aan zee bezorgt bij velen een ultiem vakantiegevoel. Vroeg uit bed voor een wandeling over het nog verlaten strand, een frisse duik in de kalme zee en nadien ontbijten bij een strandpaviljoen in de buurt. Na een lekker dagje strand niet in de file staan richting huis maar bijkomen op het terras. Dit zijn enkele voordelen van logeren aan zee bij Résidence Wijngaerde en het maximale halen uit uw vakantie. Domburg.

Natuur en stadjes in de omgeving

Als u komt overnachten aan de kust, kunt u prachtige wandelingen maken over de stranden van Domburg of in Westkapelle over de dijk met een prachtig panorama zicht. Terwijl de kinderen op strand genieten, heeft u even tijd voor uzelf. Van Besluit te logeren aan zee bij Wijngaerde en bezoek overdag mooie jachthavens. Neem een kijkje bij de sluizen en bekijk prachtige zeiljachten die passeren. Voor actievelingen zijn in de buurt van Domburg veel watersporten te doen voor het hele gezin. Leer kanoën of Als u komt overnachten aan zee is het ook fijn om te winkelen in omliggende dorpen of steden. Veere en Domburg hebben leuke boetiekjes en in Middelburg en Vlissingen zijn de groter winkelketens. Combineer dit met het ontdekken van de idyllische kustplaatsjes. Karakteristieke dorpen met veel historie én leuke boetiekjes verzorgen een interessante middag voor jong en oud. Tijdens het logeren aan zee is het een aanrader om de omgeving in te gaan en de natuur te ontdekken. Er kunnen prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt worden in de omgeving van Wijngaerde in natuurgebied de Manteling bij Oostkapelle.

Ontdek de omgeving

Appartement

Wijngaerde heeft ruime en luxe appartementen aan de kust van Domburg. Bekijk de verschillende accommodaties en kom logeren aan zee met hele gezin. Of boek een overnachting voor een romantisch weekend weg met zijn tweeën.

Ontdek onze appartementen