Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2023

Prima appartement!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2023

Heel fijn appartement op wijngaarden ligging top lekker dicht bij winkels, strand, super fijn gehad met 2 oudjes van 86 en 89 hopen om er snel weer naar toe te kunnen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Patrick Fontaine
Datum: 13 november 2023

Heel jammer dat ik vrijdagmiddag gemeld heb dat hetbtoilet beef lopen en hiervoor zaterdag 3x gebeld heb en geen oplossing heb gekregen, het water beef gewoon stromen heb het water zelfs moeten afsluiten

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 november 2023
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Freek Deferme
Datum: 03 november 2023

Het was een leuke vakantie. Het zou tof zijn dat we er om 15u in mochten en een uur later vertrekken. Ik miste ook wat aankleding in de gangen. Misschien al wat kerstversiering, kerstboom,… of iets anders. Ook miste ik een vriendelijk aanspreekpunt in een kleine shop. Het gebouw en zijn ligging waren super. Groot dat goed gereinigd was en voorzien van alle benodigdheden. De keuken was voorzien van alles. De spots in de leefruimte geven wel weinig licht. Spots schijnen vaak op een bepaalde plaats. We komen zeker eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2023

prima plek komen al jaren dat zegt genoeg

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Vd mortelAnoniem
Datum: 22 september 2023

Wij gaan zon 3 x per jaar naar wijngaerde en wij vinden het er fijn. Anders kwamen we er niet 3 x per jaar.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023

We misten een (eenvoudige) citruspers en het zou voor vakantie met (groot) ouders fijn zijn als er appartement met voorzieningen daarvoor aanwezig zouden zijn (hoger toilet en veiligheidsbeugels in de douche )
Verder heel fijn verblijf gehad met onze bejaarde ouders !!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2023

ik verbleef in een appartementecomplex. ik kom hier frequent. zowel de luxe als de lokatie zijn super! ik kom graag weer terug

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 september 2023

Wij zijn een aantal keer in Residence Wijngaarde geweest. Voor ons geldt dat het appartement altijd schoon en compleet is. De ligging is gewelding midden in Domburg. En het appartement is van alle gemakken voorzien. Het enige nadeel is de hoge prijs.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.