Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goed alleen de douche is niet zo goed water loopt niet weg,Omdat het putje verkeerd zit

rating-pie

Naam: G.W.E.M. Hoekzema
Datum: 28 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Rust ruimte vriendelijkheid mooie lokatie en een top zwembad

rating-pie

Naam: B.C. Baars
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellige indeling, vlak bij strand en dorpje Domburg. Het was nu winterperiode dus wat minder vertier dan in het voorjaar/ zomer. Voor mij geen probleem, het is heerlijk een strandwandeling te maken bij Domburg- oost en Westkapelle .
Park oogt schoon, mooie groenvoorziening, huisjes comfortabel en netjes ingericht.
Hoop in maart weer terug te komen.

rating-pie

Naam: Kees Vd Spoel
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het bereft een vroege boeking waar in je zou kunnen verwachten dat de voorzieningen minimaal zijn maar dat viel dus enorm mee.
Over het chslet niks meer dan lof...ruim...gezellig en van alle gemakken voorzien.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Mooi ingericht huisje in fijne omgeving.

rating-pie

Naam: H Buis
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Wij hadden een chalet en waren aangenaam verrast hoe compleet hij was ingericht en er waren heerlijke bedden.
De chalets kennen weinig privacy omdat ze wel heel dicht op elkaar staan.
Maar in deze tijd van het jaar geen problemen want je zit nu toch niet buiten.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Tot snel!🤗

rating-pie

Naam: Gerard van Gink
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hebben het een week prima naar onze zin gehad in Hof Domburg. Vooral het woongedeelte in het chalet heeft ons aangenaam verrast. Een echte hoekbank! Voor deze prijs kun je eigenlijk niet thuis blijven. Met wat we thuis aan gas bespaard hebben werd het wel een heel goedkope week. Wat we wel jammer vonden was dat de bowlingbaan al om 21:00 uur dicht ging. Wellicht heeft dit met de personele bezetting te maken.
We gaan hier zeker nog een keer terugkomen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

We kwamen aan met slecht weer,veel water op het pad naar de acomodatie en voor de toegangsdeur.
Zelf maar met bezem.weggedaan, servicemedewerkers zagen dit gebeuren reageerde niet.
Hadden evt wel een handje mogen helpen

rating-pie

Naam: Gmw Weijers
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijk weekend gehad. Het was een simpel chalet maar daar was de prijs ook naar. Het huisje was van alles voorzien.
De medewerkers van de animatie waren vriendelijk.
Mooie omgeving. Heerlijk park. Zeker voor herhaling vatbaar!!