Vakantiehuis Zeeland – vier de vakantie aan de kust

Boek een vakantiehuis Zeeland bij Résidence Wijngaerde voor een heerlijke vakantie in de provincie van water, wind en open ruimte. Vanuit vakantiehuisjes Zeeland is het optimaal genieten van de enige provincie in Nederland waar land in zee ligt. Met ongeveer 650 kilometer aan Zeeuwse kust zijn er veel mogelijkheden voor strandliefhebbers. Maak het hoofd leeg tijdens lange wandelingen over uitgestrekte zandstranden of duinpaden rond Domburg en geniet van het uitzicht van de typische paalhoofden en gekleurde strandhokjes. Vanaf iedere locatie kunt u binnen vijftien minuten op het strand staan. Wandel gemakkelijk het Zeeland vakantiehuis uit en ga de duinen over voor een gezellige wandeling langs de zee. Geniet daarna met uw gezelschap van de uitstekende faciliteiten in het luxe vakantiehuisje Zeeland van Wijngaerde.

Mogelijkheden om de vrije dagen te besteden

Het vakantiehuis Zeeland van Wijngaerde heeft een centrale ligging in Domburg. Kom genieten van comfortabele en ruime vakantieappartementen voor zowel grote als kleine gezelschappen. Profiteer van de mogelijkheid om meerdere dagen in Domburg te verblijven. Walcheren is een fantastische vakantiebestemming. Het is het meest bekende en toeristische gedeelte van Zeeland met als toeristische trekpleister Domburg. In de naaste omgeving van het vakantiehuis Zeeland liggen de pittoreske dorpen Oostkapelle en Westkapelle, leuke bestemmingen voor een dagje uit. Rond Domburg ligt verder een uitgestrekte natuurgebied: de Manteling. Zeeland kunt u diverse . ? Kies dan voor heerlijk luieren op een strandlaken of drijf wat rond in zee op een luchtband. Terwijl de kinderen zichzelf vermaken, is er tijd om zelf ook tot rust te komen en te ontspannen onder de Zeeuwse zon. Op vakantie in een vakantiehuis in Zeeland betekent ook dat er ’s avonds geen verplichtingen zijn. Geen zin om zelf te koken? Verzamel bij een strandpaviljoen en geniet van zalige gerechten en dranken met de zonsondergang op de achtergrond.

Breng tijdens uw verblijf in vakantiehuizen Zeeland bij Wijngaerde ook zeker een bezoek aan de Boulevard Bankert in Vlissingen. Met de auto of is Vlissingen prima te bereiken. kilometer boulevard is over Westerschelde. De vaargeul ligt vlak voor de boulevard. Door de getijden lijkt het soms alsof de schepen vast zullen lopen op strand omdat ze zo dicht bij de waterkant zijn. Het is een uniek zicht dat zowel overdag als ’s nachts te bewonderen is. Vertrek ’s avonds vanuit het vakantiehuis Zeeland naar de gezellige terrassen op de boulevard of maak een gezellige wandeling over het strand dat voor de boulevard ligt. De verlichting van de schepen die voor anker liggen, geven een romantisch effect. Op loopafstand van de boulevard is het gezellige centrum van Vlissingen met restaurants, terrassen en uitgaansgelegenheden.

Zoekt u een vakantiehuis Zeeland voor een actieve vakantie? De natuur in en rond Domburg biedt alle mogelijkheden voor activiteiten. Ga gezellig zeilen op het Veerse Meer, leer surfen met het hele gezin in Domburg of geniet van wandel- en fietstochten in de bossen achter de duinen. Résidence Wijngaerde is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Zeeland. Bekijk de appartementen en beleef een onvergetelijke vakantie aan de kust.