Zeeland Tips

De Banjaard

Op de Banjaard kunt u genieten van mooie villa’s en veel faciliteiten op en rondom het park. de Banjaard ligt in het Zeeuwse Kamperland en is letterlijk omringt door water. Binnen 5 minuten loopt u vanaf het park zo het Noordzeestrand op of u kunt kiezen om heerlijk te relaxen aan het Veerse Meer.

Het park

Alle dingen die u nodig heeft om er een geweldige vakantie te maken, zijn aanwezig op De Banjaard. Van een overdekt zwembad en minigolf tot fietsverhuur en veel animatie voor de kinderen. Kortom, als u echt een leuke en gezellige familievakantie wilt beleven moet u op De Banjaard zijn!


Hof Domburg

Domburg, misschien wel de bekendste badplaats van Nederland. Van oudsher kwamen hier de adel en de kunstenaars samen om te genieten van de prachtige zandstranden en de mooie omgeving. Hof Domburg is een vakantiepark dat uitermate geschikt is voor een vakantie met de hele familie. Het park beschikt o.a. over een bowlingbaan, een subtropisch Zwembad, mini golf, squashbanen en nog veel meer!

De omgeving

Hof Domburg ligt in Domburg dat al decennia lang bekend staat om de unieke combinatie van strand en bos. In de omgeving is dan ook veel te doen. Er kan heerlijk worden gefietst op de vele fietspaden, maar ook de historische stad Middelburg is vlakbij, net als Deltapark Neeltje Jans. Voor een topvakantie met de familie moet u zeker naar Domburg komen.

Zeebad

Op minder dan 250 meter van een prachtig en uitgestrekt zandstrand verblijft u op het mooie vakantiepark Zeebad. Zeebad bestaat uit drie ruim opgezette vakantieparken en beschikt over voortreffelijke voorzieningen zoals een Food Market, een gezellige bar en een lunchcafé.

Dagjes uit

Vanuit Zeebad kunt u de fiets- en voetveer nemen naar Havenstad Vlissingen, waar u heerlijk kunt wandelen over de boulevard. Of wat denkt u van een bezoek het luxe Knokke of het bourgondische Gent? Vanuit Zeebad kunt u letterlijk alle kanten op!