Vakantie Zeeland

Bij een vakantie Zeeland horen onlosmakelijk de woorden zon, zee en strand. Zeeland telt de meeste zonuren van Nederland per jaar. Een vakantie naar Zeeland boeken bij Résidence Wijngaerde geeft daarom ook de meeste zekerheid op een zonnig verblijf. Kom naar Domburg en geniet gezellig met de familie of romantisch met zijn tweeën bij Wijngaerde van de mooiste stranden van Nederland. Domburg kreeg al 24 keer de internationale ‘blauwe vlag’ milieuonderscheiding. Daar wordt mee gegarandeerd dat het zeewater van topkwaliteit is en dat de stranden zeer schoon zijn. Gemeente Domburg heeft al drie keer de titel ‘Schoonste Strand van Nederland’ gekregen. Een vakantie Zeeland bij Wijngaerde boeken, betekent dat u een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat.

Steden en dorpen met een verhaal

Tijdens een vakantie Zeeland kunt u naast het strand ook meer mooie plaatsen bezoeken. Zeeland heeft veel authentieke steden en idyllische dorpen. Trek er met de familie eens een dag op uit en leer de omgeving kennen. Veel plaatsen hebben een rijke historie met gebouwen of locaties die daar nog aan herinneren, bijvoorbeeld Veere, Domburg, Zierikzee en Middelburg. Veere heeft een prachtige haven en in Zierikzee komt u binnen door een echte stadspoort. Bezoek tijdens een Zeeland vakantie zeker eens deze steden. In Domburg kunt u vanuit Wijngaerde de Mondriaan route wandelen die herinnert aan vroeger. De badplaats met de schilderachtige locaties en pittoreske uitstraling zorgde ervoor dat aan het begin van de 20e eeuw bekende schilders naar Domburg trokken. Zij maakten hier prachtige schilderijen en ontdekten het Zeeuws Licht. Het licht in Zeeland aan de kust zou namelijk lichter en blonder zijn dan ergens anders. Dat leidde tot bekende schilderijen. Ontdek de plekken waar bekende schilders hun werken maakten en geniet ondertussen van de prachtige uitzichten die een vakantie Zeeland biedt.

Vakantie sfeer

Een vakantie Zeeland vieren bij Résidence Wijngaerde is een uitstekende manier om te onthaasten en de alledaagse zorgen af te schudden. De Zeeuwse bevolking is vriendelijk en minder gehaast dan de mensen in andere provincies. Maak eens een praatje met een dorpsbewoner en kom leuke dingen te weten over de plaats. Een vakantie naar Zeeland betekent continu genieten met bovengemiddeld veel zon. Voor een vakantie in Nederland is Wijngaerde in Domburg de ideale vakantiebestemming. Bekijk de mogelijkheden voor een luxe en comfortabel verblijf bij Résidence Wijngaerde voor een vakantie Zeeland.