Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veere

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Veere

Wat ooit in de 13e eeuw als gehucht ontstond bloeide uit tot een belangrijk handelsstadje. Loop door de knusse straatjes van Veere en ontdek wat Zeeland met Schotland te maken heeft in het Museum De Schotse Huizen. Zie de "Slinger van Foucault" in de Grote Kerk, waarmee de Franse natuurkundige Léon Foucault bewees dat de aarde draait. En vergeet niet om een paar lekkere oud-Hollandse snoepjes te bemachtigen bij de roze gevel van Oma’s Snoepwinkel. Als u door de hoofdstraat van Veere loopt komt u vanzelf op de historische markt waar vaak koopmannen en -vrouwen in ouderwetse kledij te zien zijn. Hier kunt u beroemde en Zeeuwse streekproducten kopen. Ook biedt het schattige stadje verschillende eetgelegenheden en vele andere winkels.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.