Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Historisch Middelburg

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Middelburg

De monumentale stad Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en biedt u een rijke geschiedenis, wat nog steeds terug te zien is in het huidige straatbeeld door haar historische gebouwen. De stad beschikt daarnaast over allerlei bezienswaardigheden en attracties welke gemakkelijk bereikbaar zijn. Er zijn vele leuke boetiekjes, kledingwinkels en andere winkels welke zeker de moeite waard zijn om even een kijkje in te nemen. U kunt genieten van diverse lokale specialiteiten en andere eetgelegenheden. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan het beroemde Zeeuws Museum, wandelen rond de abdij van Middelburg of de trap beklimmen van de "Lange Jan" welke u een prachtig uitzicht biedt over de gehele stad.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.