Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fietsen

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Domburg

Door heel Zeeland kunt u heerlijk fietsen en het is het dan ook meer dan waard om de provincie op de fiets te ontdekken. In 2017 is Zeeland benoemd tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform. De routes leiden u door een uniek landschap. Zo zijn er kustroutes, welke u leiden door fraaie duingebieden, rustige landwegen over het platteland en karakteristieke pittoreske dorpen. Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland, waardoor u optimaal kunt genieten van de grens van land en water. Domburg is de ideale omgeving om alleen, samen of met het gezin helemaal tot rust te komen tijdens fijne fietstochten.

Op het nabijgelegen vakantiepark Hof Domburg is er een fietsverhuur aanwezig, waar u een fiets kan huren en deze dus niet van thuis hoeft mee te nemen. Daarnaast worden er bij de receptie van Hof Domburg en de fietsverhuurbalie knooppuntenkaarten met fietsroutes verkocht.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.