Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Domburgsche Golfclub

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Domburg

Altijd al willen golfen in een prachtige omgeving welke u rust en ontspanning biedt? Zeeland geeft golfers de mogelijkheid om een balletje te slaan aan de voet van de duinen. De Domburgsche golfclub is verkozen tot golfbaan van het jaar 2018. Daarnaast is het één van de oudste golfbanen in Nederland. Haar ligging maakt de Domburgsche golfclub tot een echte ‘links’ course met natuurlijk een prachtig uitzicht op zee. Het wordt dan ook omschreven als één van de mooiste 18-holes banen van het land. Daarnaast zorgt de wind voor een extra uitdaging in elke ronde.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.