Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Alpaca Zeeland

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Nieuwdorp

Kent u alpaca's? De wollige beestjes zijn niet alleen enorm fotogeniek, ze zijn ook heel intelligent en nieuwsgierig! Bovendien houden ze van gezelschap. De alpacaboerderij Alpaca Zeeland is onderdeel van restaurant en partycentrum Landlust in Nieuwdorp. Naast de authentieke 17e -eeuwse boerderij is een weide met picknicktafels waar u in goed gezelschap kunt genieten van een high tea, picknick of glaasje bubbels. Natuurlijk zijn deze arrangementen inclusief wandeling met de alpaca’s en is er voldoende tijd om de leukste vakantiefoto's te maken! De begeleider die tijdens de wandeling meegaat kan u bovendien alles over de alpaca’s vertellen. Denkt u aan gepast schoeisel voor de wandeling? Reserveren is aan te raden.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.