Vakantie Domburg - genieten van duin, strand en bos

Een vakantie in Domburg betekent een vakantie waarin rust, natuur en kleinschalige gezelligheid centraal staan. In en rond de idyllische badplaats zijn prachtige duinpaden, langgerekte stranden en uitgestrekte bossen te vinden. Geniet tijdens een vakantie Domburg van het bruisende centrum van Domburg of kies voor de ongerepte en verlate natuur waar alleen de branding van de Noordzee of fluitende vogels te horen zijn.

Ontdek natuurgebied De Manteling

Een vakantie Domburg speelt zich af op het schiereiland Walcheren. De omgeving van de toeristische trekpleister Domburg is vanuit Résidence Wijngaerde uitstekend te voet of met de fiets te verkennen. Tussen Domburg en de Veerse Gatdam ligt natuurgebied De Manteling: een groot bos net buiten Domburg dat dagelijks wordt bezocht door wandelaars en fietsers. Geniet tijdens een Domburg vakantie van dit prachtige stuk natuur met de bijbehorende bijzondere verhalen. In de Tweede Wereldoorlog werd het schitterende bos gebruikt voor het hout. Door het kappen hebben de bomen bizarre vormen gekregen. De bomen langs de lange lanen in het bos worden nu vaak gebruikt door kinderen om lekker in te klimmen. Tijdens een vakantie Domburg is een bezoek aan De Manteling een absolute aanrader. Ga het bos dieper in en ontdek afgelegen vijvers, meertjes en buitenplaatsen en wandel door stukken duin, statige lanen en slingerpaadjes. Een vakantie in Domburg is niet compleet zolang u Kasteel Westhove niet heeft bezocht. Het statige kasteel dateert uit de zestiende eeuw en is te vinden tussen Domburg en Oostkapelle. Veel wandel- en fietsroutes rond Domburg starten hier. Geniet te voet of met de fiets van verschillende routes door het bos, over duinen en langs het strand met het suizen van de Noordzee altijd op de achtergrond tijdens een vakantie Domburg.

Alle mogelijkheden vanuit Wijngaerde

Een vakantie Domburg actief maken of juist genieten van de rust, een Domburg vakantie biedt verschillende mogelijkheden. Bezoek een van de vele strandpaviljoens langs de kust en geniet van zalige gerechten en heerlijke dranken. Wandel daarna ook eens naar andere badplaatsen zoals Oostkapelle of Zoutelande. Ook daar is genoeg te beleven voor jong en oud.

Bekijk op de website van Résidence Wijngaerde de beschikbare appartementen en boek een ontspannen of actieve vakantie in Domburg. Geniet bij Wijngaerde van luxe en compleet ingerichte appartementen met uitstekende faciliteiten, gelegen in hartje Domburg. Kies voor een fijne vakantie Domburg met alle mogelijkheden binnen handbereik.